Vandaag open 12:00 – 18:00

Bedden en matrassen

Er is niets belangrijker dan een goede en gezonde nachtrust. Genoeg energie is vitaal voor een energieke en productieve dag. Kies daarom een bed en matras dat past bij u en uw lichaam. Weet u niet zo goed wat u zoekt? Kom dan langs bij onze showroom in Eindhoven. Samen kijken we naar uw wensen en vinden we een bed wat bij u past.

Soorten bedden

Bij Nisa wonen en slapen hebben we een bedden in allerlei soorten en maten. Zo weten we zeker dat uw ideale bed er tussen zit. Bent u op zoek naar een ruime boxspring of 2-persoonsbed voor u en uw partner? Of juist een slaapbank voor in de logeerkamer of op zolder. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het. Kom langs en bekijk het zelf.


Kinderbedden

Voor kinderen is een bed meer dan alleen maar een plek om te slapen, het is een toevoeging op de fantasie. Voor de een is het bed een piratenschip dat raast over de zee en voor de ander een raceauto op een circuit. 

Bij Nisa wonen en slapen hebben we kinderbedden in allerlei vormen en thema’s. Bent u benieuwd welk bed uw kind altijd al heeft willen hebben? Kom dan samen naar onze winkel in Eindhoven en bekijk onze ruime collectie.

1- of 2-persoonsbedden

Voordat u een bed koopt is het belangrijk dat u goed nadenkt en vooruit kijkt naar de toekomst. De grootte van uw bed is natuurlijk ook afhankelijk van de beschikbare ruimte bij u thuis. Kiest u voor een 1-persoonsbed, een 2-persoonsbed of gaat u voor de twijfelaar? Beschikbare afmetingen zijn: 90cm x 200cm, 140 cm x 200cm, 160cm x 200cm en 180cm x 200cm. We helpen u graag en adviseren u bij het maken van uw keuze. 

Impressie