Vandaag gesloten

Stoelen in Eindhoven

Gezellig met het gezin eten of uren natafelen met vrienden en familie, klinkt heerlijk toch? Dat is het ook, als u maar lekker zit! Een stoel moet er natuurlijk goed uitzien, maar tegelijkertijd ook zo zijn gemaakt dat u er urenlang met veel gemak en comfort op kunt zitten. Bent u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen, barstoelen of een fauteuil? Bij Nisa wonen en slapen bent u aan het juiste adres. 

Stoelen in allerlei soorten en maten

Bij Nisa en wonen hebben we voor ieder wat wils. Onze stoelen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en verkrijgbaar in allerlei soorten. Zo hebben we verschillende leren stoelen, stoffen stoelen en ook kunststof stoelen. 

Het is belangrijk dat u zich prettig voelt bij het gekozen materiaal. U moet natuurlijk goed kunnen zitten maar de stoel moet ook prettig aanvoelen. Kom eens langs bij onze showroom in Eindhoven. Hier kunt u al onze stoelen uitproberen. Samen vinden we de perfecte stoel voor u.

Relaxfauteuils

Heerlijk uren wegdromen in een goed boek op de zondagmiddag of gewoon lekker naar uw favoriete tv-programma kijken. Wat u ook doet, uw ervaring wordt nog beter wanneer u heerlijk kunt wegzakken in een relaxfauteuil. 

Bij Nisa wonen en slapen hebben we verschillende soorten relaxfauteuils. Een aantal van onze modellen zijn handmatig of elektrisch verstelbaar waardoor u de stoel helemaal naar uw wensen kunt aanpassen. Dat wilt u toch proberen!

Bezoek onze showroom

Het is belangrijk dat de fauteuil goed voelt en past bij uw wensen en behoeften. Bestel deze daarom niet zomaar online maar kom langs bij ons in de showroom. Ons gekwalificeerd winkelpersoneel kan u helpen en adviseren welke stoel het best bij u past.

Impressie