Vandaag open 09:00 – 18:00

Tafels in Eindhoven

Een tafel is mogelijk het belangrijkste onderdeel van uw interieur. Het is immers de plek waar u alleen of samen met uw gezin geniet van ieder maal. U houdt er gezamenlijke spelletjesavonden met vrienden en familie en mogelijk bent u er ook hard aan het werk. Des te meer reden om een tafel te nemen die past bij het interieur en waar u zich fijn bij voelt. Kom eens langs in onze showroom in Eindhoven. Hier vindt u de tafel die bij u past.

Soorten tafels

Bent u op zoek naar een eettafel of naar een salontafel? Of mogelijk toch een bijzettafel? Wat u ook zoekt u vindt het bij Nisa wonen en slapen. Hier hebben we tafels in allerlei vormen; vierkanten tafels, rechthoekige tafels of ronde tafels.

De tafels zijn gemaakt van verschillende materialen in verschillende kleuren. Een populaire kleur op het moment is de kleur zwart. Daarom hebben we een assortiment dat hierop is vastgesteld. Zo hebben we zwarte salontafels, zwarte eettafels en zwarte bijzettafels.

Ook qua materialen heeft u bij Nisa wonen en slapen genoeg te kiezen. De meest gangbare materiaal soort is hout. We hebben dan ook een ruim assortiment aan houten tafels. Bent u op zoek naar een glazen tafel of juist een metalen tafel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Welke tafel moet ik kiezen?

Welke tafel u kiest is volledig afhankelijk van uw interieur en de ruimte die u beschikbaar heeft. Ook uw gezinssamenstelling speelt hierbij een grote rol. Heeft u een gezin van 6 personen, dan is een 4-persoonstafel natuurlijk niet wenselijk.

Wat u ook zoekt, bij Nisa wonen en slapen vinden we de perfecte tafel voor u. Bekijk het zelf en kom langs in onze showroom in Eindhoven. Ook voor advies bent u van harte welkom.

Eettafel

Impressie