Verlichting

Verlichting is verreweg een van de grootste sfeerbepalers die u zich kunt bedenken. Of u nu een klein lampje nodig heeft om ‘s avonds een boek te lezen, een felle lamp tijdens het bereiden van het eten of een gezellig dim lampje voor in de late uurtjes. In iedere ruimte heeft u eigenlijk een lamp nodig. Bent u op zoek naar verlichting voor bij u thuis? Kom dan eens langs in onze showroom in Eindhoven.

Soorten verlichting

Er bestaan veel verschillende soorten verlichting. Het is maar net waar u naar op zoek bent voor welke ruimte. Bij Nisa wonen en slapen hebben we een ruim assortiment aan wandlampen, plafondlampen, staande lampen en veel meer.
 
 

Dimbare verlichting

Het is belangrijk dat u lamp het juiste licht geeft. Niets is immers vervelender dan een te felle of juist te zwakke lamp. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel dimbare led lampen die u eenvoudig in uw bestaande lamp kunt draaien. U moet er dan wel voor zorgen dat u thuis een dimmer installeert in plaats van een schakelaar. U kunt er ook voor kiezen om een lamp te kopen die met een afstandsbediening aan gaat.

Advies

Weet u niet zeker wat voor lamp u nodig heeft of heeft u advies nodig met betrekking tot de hoeveelheid licht of lampen u nodig heeft? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel in Eindhoven. Ons gespecialiseerd winkelpersoneel helpt u graag verder met al uw vragen.

 

Impressie