Vandaag open 09:00 – 18:00

Vloerkleden

Men denkt vaak dat een banken, kasten of accessoires de stijl en gezelligheid van een woonkamer bepalen. Maar een vloerkleed kan dit net zo goed! Met de grote variatie in kleuren, stijlen en materialen kunt u met een goed uitgekozen vloerkleed echt het verschil maken bij u thuis. 

Een vloerkleed wilt u natuurlijk ook niet zomaar ergens online bestellen en ook een kleurstaal is vaak niet voldoende om een echt beeld van het kleed te krijgen. Maar geen zorgen! U bent altijd welkom in onze showroom in Eindhoven. Hier vindt u ons ruime assortiment aan vloerkleden in allerlei soorten en maten. 

 

Vloerkleden in verschillende stijlen

Het vloerkleed dat u kiest moet natuurlijk wel passen bij uw interieur. Daarom hebben we bij Nisa wonen en slapen vloerkleden in allerlei stijlen. Zo vindt u altijd een vloerkleed dat echt bij u past.

Vindt u het fijn om uw voeten op een zacht kleed te laten rusten wanneer u op de bank zit? Dan is een hoogpolig kleed misschien wel iets voor u. Bent u juist meer van de verschillende kleuren en vormen? Kijk dan eens naar onze collectie van vloerkleden met een motiefje erop.

Vloerkleden voor de kinderkamer

Ook voor in de kinderkamer zijn vloerkleden ideaal. Enerzijds als zachte ondergrond waar ze lekker op kunnen zitten, liggen en spelen. En anderzijds als demping wanneer ze tijdens het spelen mogelijk iets laten vallen. Maar het allerbelangrijkste is toch wel de uitstraling van een vloerkleed in de kinderkamer. 

Of uw zoon of dochter nou van voetbal, ridders en prinsessen of draken houdt, bij Nisa wonen en slapen hebben we vloerkleden voor elke fantasie. Inspireer uw kind met een vloerkleed dat past bij zijn of haar interesses en bekijk onze collectie.

Vloerkleden van Nisa wonen en slapen

In onze winkel in Eindhoven hebben we allerlei soorten vloerkleden voor iedere kamer en ieder interieur. Kom eens langs en bekijk welk kleed het best bij past. Heeft u hulp of advies nodig? Ook dat is geen probleem, ons winkelpersoneel helpt u graag bij het uitkiezen van uw vloerkleed.

Impressie